Postaráme se o zdraví vašeho úsměvu

Zubní péče pro celou rodinu.

    Objednejte se

    Reference

    Pavel Novotný

    Trhání osmiček nemám vůbec rád, ale díky lidskému přístupu pana doktora i sestřičky jsem tento zákrok dobře zvládl. Díky za podporu! Opravdu si vážím toho, jak se svými pacienty komunikujete před zákrokem, v jeho průběhu, i po něm.

    Roman Šotola

    Asi před sedmi lety jsem nebyl registrován u žádného stomatologa a veškeré neduhy v případě bolesti zubu jsem řešil prostřednictvím zubní pohotovosti. Měl jsem špatné zkušenosti zejména v přístupu lékařů a také jsem byl neskutečný srab. Vše se změnilo až apelem mé ženy, která mi sjednala preventivní prohlídku u svého stomatologa, pana doktora Dubanovského. Prioritně si myslím, že pacient musí mít důvěru ve svého lékaře a tu mou si pan doktor získal hned při preventivní vstupní prohlídce. Mám opravené zubní kazy, jeden implantát, dodržuji pravidelnou dentální hygienu, která je součástí ordinace, a pouze chodím na pravidelné preventivní prohlídky. Za ta léta se mi ani jednou nestalo, že bych musel navštívit ordinaci kvůli znehodnocení plomby opraveného zubu, zde zmíním slova pana doktora „já zuby netrhám, ale zachraňuji“, což mohu potvrdit. Děkuji celému stomatologickému týmu Buveus s.r.o. za kompletní profesionální a hlavně bezbolestnou péči o můj chrup. Jste prostě nejlepší.

    Věra Baboráková

    Vážený pane doktore, chtěla bych Vám tímto poděkovat za Vaši pečlivou práci, lidský přístup a preciznost. Rekonstrukce zubů mi zase dala pocit spokojenosti a zvýšila mé sebevědomí. Zároveň chci také poděkovat Vaší sestřičce za její péči.

    Výhody

    Bezbolestné
    ošetření

    Komplexní péče pro děti i
    dospělé

    Moderní zubní
    laboratoř

    Široká ordinační
    doba

    Naše certifikáty

    Curriculum implantologie ČSI

    Zobrazit

    Osvědčení odbornosti České Stomatologické komory

    Zobrazit

    Metoda a praxe autologní augmentace PRF Natural Bone Regeneration

    Zobrazit

    Inhalační analgetikum ENTONOX a jeho použití v praxi

    Zobrazit

    Metoda a praxe autologní augmentace PRF Natural Bone and Tissue Regeneration

    Zobrazit

    Často kladené otázky

    Vstupní vyšetření je hrazené ze zdravotního pojištění a trvá přibližně půl hodiny. Během této doby si spolu popovídáme o vašich přáních či problémech, prohlédneme a odborně zhodnotíme váš chrup, zhotovíme veškeré rentgeny včetně panoramatického a vytvoříme plán dalšího postupu. Naše ordinace je vybavena moderní technikou, takže se nemusíte bát, veškeré procedury jsou bezbolestné a šetrné. Vypracujeme vám léčebný plán, který bude obsahovat i ceny za jednotlivá ošetření. Budete tak vždycky vědět, za co a kolik zaplatíte.

    Máme uzavřené smlouvy s pojišťovnami 201, 209, 211, 111.

    Nebude. Ošetření provádíme zcela bezbolestně pomocí aplikace lokální anestezie. Návštěvy u nás se tak opravdu obávat nemusíte.

    V některých případech provádíme komplikovanější zákroky v analgosedaci pomocí Entonox (rajského plynu). Nemusíte tak v ordinaci několik hodin dospávat, jako je tomu v případě celkové anestezie. Po 30 minutách od poslední aplikace můžete normálně odejít a řídit vozidlo.

    Doporučujeme docházet 2× ročně, aby se včas odhalila tvorba kazů nebo jiné onemocnění.

    Dentální hygiena je hlavní složkou prevence zdravých zubů a dásní. Díky péči profesionálů můžete předejít řadě nepříjemných problémů a hlavně se pod odborným dohledem naučíte správnou techniku čistění a obecně zásady perfektní „domácí údržby“. Zjednodušeně řečeno, když budete pravidelně navštěvovat dentální hygienu, razantně snížíte potřebu našich ostatních služeb. Doporučujeme ji absolvovat minimálně 2× ročně. Pokud je nutné, tak i častěji – až 4× ročně.